Padla první klapka Terminator: Genesis

Vysoce očekávaný restart terminátoří série se začal natáčet včera v americkém New Orleans. Obrázek první klapky umístila na své facebookové stránky společnost Skydance Productions. K samotné fotografii připojili i sugestivní nadpis, který dává tušit, že se hlavní nepřítel lidstva ve filmu těžko změní:

První klapka "pátého" Terminátora
První klapka „pátého“ Terminátora

::Přípravy SKYNETU dokončeny.
::Zahajující procesy dokončeny.
::Restart nastane za 03m00s.

Natáčení filmu se z New Orleans posléze přenese do slunné Kalifornie, konkrétně do San Francisca a Los Angeles. Tyto detaily dávají fanouškům informace, s kterými mohou spekulovat o příběhu filmu, jež je stále velkou neznámou. Po internetu tak začal kolovat „ověřený“ nástřel děje, který obsahuje hodně cestování časem a proplétání s původními filmy. Restart by tak nemusel být doslovný, ale šlo by o alternativní verzi příběhu Johna Connora.

Pod režijním dohledem Alana Taylora (Hra o trůny, Thor: Temný svět) se na plátnech kin objeví Arnold Schwarzenegger, J.K. Simmons, Byung-hun Lee, Emilia Clarke, Jason Clarke a další. Terminator: Genesis by měl být s natáčením hotový někdy na začátku září. Poté ho čeká deset měsíců v postprodukci a premiéra na americký Den nezávislosti, 4. července 2015.