O čem bude Captain America 3?

Kolik peněz ještě přiteče na konto MCU díky Captainovi America a jeho novému filmu?

Captain America: Návrat prvního Avengera má velice pozitivní ohlasy mezi kritiky a většina diváků je z nového filmu rovněž nadšena. Ruku v ruce s úspěchem pokračování také láme kasovní rekordy. A to by nebylo, aby lidi z Marvelu nezačali plánovat už třetí díl s nejstarším Avengerem.

Steve Rogers neboli Captain America právě teď natáčí Avengers: Age of Ultron, ale plány na třetí díl jeho sólovky už se rýsují
Steve Rogers neboli Captain America právě teď natáčí Avengers: Age of Ultron, ale plány na třetí díl jeho sólovky už se rýsují

Pokud jste ještě neviděli Captain America: Návrat prvního Avengera, tak čtěte dál jen na vlastní zodpovědnost. Za spoilery neručíme.

Empire Magazine vyzpovídal režiséry Winter Soldiera a jedna z mnoha otázek padla na třetí díl Captaina Americy. Joe a Anthony Russoovi odhalili, že film se zaměří na Buckyho Barnese, dlouholetého kamaráda Stevea Rogerse. Toho jste mohli vidět už v Návratu prvního Avengera, kde ztvárnil postavu Winter Soldiera, tedy úhlavního nepřítele Capa. Winter Soldier byl vlastně stvořen organizací Hydra, která v obou dílech hrála důležitou roli.

„Co můžeme říci v tuto chvíli je to, že Buckyho příběh ještě není konečný. Takže pokud chcete hádat, o čem bude Captain America 3… můžete předpokládat, že to bude pokračování tohoto příběhu,“ řekli bratři Russoové.

Marvel nedávno potvrdil, že Captain America 3 bude vydán do kin 6. května 2016, tedy ve stejný den jako Batman vs. Superman.