Nejlepší filmové aprílové žertíky 2014

Máme za sebou první duben. Den, který s sebou přináší řadu žertíků a nejedno rozčílení, jakmile pravda vyjde napovrch. Stejně jako vloni, se společně podíváme, které nachytávky přichystaly internetové servery, převážně pak ty zaměřené na filmovou a televizní tvorbu. Dokonce i náš web si z vás včera vystřelil. Jakým způsobem, to se dočtete v následujících řádcích.

Grilování kuřete

Netflix, převážně populární na půdě USA, na kterém najdete k přehrání za malý peníz kupu filmových hitů, ani letos nezahálel a svým divákům naservíroval 73minutový snímek Rotisserie Chicken. Ten byl však zvláštní v tom, že po celou stopáž bylo k vidění jen kuře na grilu, kterak se pomalu ale jistě stávalo více a více křupavější a oku lahodnější. Fór byl i ten, že celý „film“ si nenechalo ujít tisíce diváků, kteří následně sepsali i krátké recenze ve stylu „Recenze nikdy nepíši, ale tento film změnil celý můj život“. Na malou ukázku se můžete podívat i vy.

Kuře ovládlo Netfilx
Kuře ovládlo Netflix

Hannibalův spin-off

I server Hulu, který funguje na podobném principu jako Netflix, vymyslel originální žertík. Připraveno bylo hned několik trailerů ke spin-offům populárních seriálů dnešní doby. Tím nejpovedenějším byl zcela jistě Hannibal, jehož nová verze měla nést název V kuchyni s Hannibalem. Bohužel však Hulu nefunguje v našich končinách a tak se mi nepodařilo ani sehnat zmiňované video. Jelikož ale mělo jít o jakoby novou kuchařskou show, určitě si umíte představit, s jakou komičností se čtenáři na Hulu museli setkat.

Ukázka z nové show na Hulu
Ukázka z nové show na Hulu

Wolverine na drahách

Městečko Wolverhampton v anglickém hrabství West Midlands je určitě zajímavým místem v mnoha směrech. Včera se však po celém světě ještě více zviditelnilo. Železniční zastávka se totiž přejmenovala z VT Wolverhampton na Wolverine Station a jako důkaz přikládám fotku, kterou sdílela jedna z místních obyvatelek. Celé nakonec funguje i jako povedená reklama na blížící se Budoucí minulost X-Menů.

Wolverine Station
Wolverine Station

Pokémoni v Google

Minulý rok nás Google pobavil svými Google nozdry, letos se zaměřil na své mapy. Ty včera ovládli Pokémoni, kterých se na určitých místech světa objevilo něco kolem 150ti. Pochytat všechny jste tak mohli například pomocí svých chytrých telefonů. Někteří byli k nalezení ve městech, jiní i třeba na hřebenech hor. Za pouhý den navíc promo video k této události vidělo už necelých devět milionů lidí.

httpv://youtu.be/4YMD6xELI_k

Mega Burger

KFC pro změnu natočilo reklamu na zbrusu nový burger pojmenovaný Mighty Burger, který je podle všeho tak obrovský, že se do něj nedokážete ani zakousnout. A tak přišla na řadu krátká reklama, která hledá ten optimální způsob, jak vaše ústa roztáhnout do potřebné velikosti…

httpv://youtu.be/oN62uw9-B5Q

Fotky s Hasselhoffem

Když jste chtěli fotku s celebritou, museli jste například cestovat i přes půlku planety. Jednoduchá aplikace od Google vám však ušetří peníze i čas. Tedy jen za předpokladu, že vaší ikonou je David Hasselhoff. Na toho jste totiž včera mohli narazit na Google+, když jste do svých galerií nahráli nějakou svou vlastní skupinovou fotografii. Existovala vysoká pravděpodobnost, že se třeba po vašem boku automaticky zobrazí i hvězda seriálu Pobřežní hlídka.

Hasselhoff zaplavil Google+
Hasselhoff zaplavil Google+

NaFilmu.cz vs. Temný případ

Ano, včera jsme vám přinesli exkluzivní novinku, že se filmová hvězda Matthew McConaughey vrátí do druhé série seriálu Temný případ z produkce HBO. Zřejmě nás teď všichni fanoušci tohoto televizního skvostu budou nenávidět, pravda je však ta, že žádný comeback postavy Rusta Cohlea se na 99,9% nekoná. Sdělení, že si z vás střílíme, jsme již napsali i do samotného článku zde.

Pobavil vás včera i nějaký další aprílový žertík? Podělte se s námi v komentářích ;-).