Marvel má plán až do roku 2028

Marvel je na vítězné vlně. Téměř všechny filmy z posledních let byly nadmíru výdělečné a týmovka Avengers tento úspěch jen korunovala. Druhá fáze přinesla zisky ještě větší, a tak není divu, že se s tímto úspěchem sveze i nová várka hrdinů. O budoucnosti promluvil Kevin Feige, prezident Marvel studia.

Kevin Feige
Kevin Feige

Kromě toho, že Feigemu všichni závidíme jeho práci, se také můžeme díky jeho tvrzení těšit na mnoho dalších filmů. Těžko říct, jestli si komiksové adaptace udrží současnou popularitu, ovšem v Marvelu s tím počítají. Proto vytvořili dlouhodobé produkční schéma.

„Je to jako dívat se Hubblovým dalekohledem. Říkáte si „Co se to tam děje?“ a já to tak trochu tuším. Dostal jsem nový plán a to až do roku 2028.“

Loni se ten samý člověk vyjádřil, že Marvel má plán do léta 2021, nyní se tedy zaznamenal značný posun. Pokud ovšem kvalita bude odpovídat například novému filmu o Kapitánovi Amerika, tak se rozhodně máme na co těšit. Jisté jsou projekty s novým hrdinou Ant-Manem, Doctorem Strangem a sequely k veleúspěšným Avengerům a také k zajisté komerčně vděčným Guardians of the Galaxy. Marvel rozhodně má z čeho vybírat, takže látky na zpracování je dostatek.