Klip #1: Hercules (2014)

Již druhý letošní film o legendě ze starého Řecka se představuje ve svém prvním klipu. Film natočený podle komiksové předlohy studia Radical Studios „Hercules: The Thracian Wars“ vstoupí do kin 25. července letošního roku a v hlavní roli se neobjeví nikdo jiný než americký svalovec Dwayne Johnson.

V hlavní roli se objeví populární herec Dwayne Johnson
V hlavní roli se objeví populární herec Dwayne Johnson

Příběh bude podle oficiální synopse zobrazovat Herkula jako nepřemožitelného žoldáka, který se svojí skupinou pěti nejvěrnějších cestuje napříč antickým Řeckem a za nějaký ten zlaťák likviduje všemožné nepřátele. Jednoho dne vstoupí do služeb thráckého krále, kterému se zaváže pomoci v boji proti krutému dobyvateli. Hlavní hrdina bude muset oprášit svoji pošramocenou pověst a stát se legendou. Poněkud ohraná písnička, nemyslíte? Doufejme, že se toto dobrodružství ponese v povedenějším duchu než to, které jsme mohli v kinech vidět na začátku letošního roku. První klip se tváří celkem slibně, a když už nic jiného, tak alespoň po vizuální stránce vypadá vskutku velkolepě.

Režíruje Brett Ratner (X-Men: Poslední vzdor, Červený drak) a kromě již zmíněného Johnsona se můžeme těšit ještě na Iana McShanea, Johna Hurta, Rufuse Sewella či Josepha Fiennese.

httpv://www.youtube.com/watch?v=w4H9wwer_tA