FOX zvažuje spin-offy Gambita, Deadpoola a Mystique

Premiéra filmu X-Men: Budoucí minulost se pomalu ale jistě blíží. Každý komiksový fanoušek se těší, protože První třída nám ukázala, že X-Meni jsou lepší a lepší a od prvního dílu udělali obrovský krok vpřed. Ruku v ruce s premiérou jdou i dohady o singlovkách jednotlivých mutantů. O čem se teď ve světě mluví nejvíce?

Dočkají se Mystique, Gambit a Deadpool vlastních filmů?
Dočkají se Mystique, Gambit a Deadpool vlastních filmů?

Producentka Budoucí minulosti Lauren Shuller Donner a scénárista Simon Kinberg byli pozváni na interview s deníkem Entertainment Weekly. Hovořili hlavně o jejich novém filmu, ale dostalo se i na jiné otázky ze světa X-Menů. Oba potvrdili, že studio 20th Century Fox chce točit více filmů a nejvíce ze všeho se mluví o spin-offech jednotlivých postav.

„Ve studiu si kdysi mysleli, že nemá cenu natáčet spin-offy. Ale lidé, kteří momentálně vedou Fox, tomuto rozumí, oceňují to a chtějí je [spin-offy] dělat. Chtěl bych dělat Gambita. Chtěl bych dělat Deadpoola. Uvidíme. Je tu mnoho opravdu dobrých postav,“ řekl Donner.

Kinberg dodal, že je ohromen Jennifer Lawrence a jejím ztvárněním Mystique: „Miluji, co s postavou Mystique udělala Jen Lawrence. Mám pocit, že díky tomu, že je v tak přeplněném souboru, je tu veliká možnost a nebylo by od úplně věci, že bychom měli vyrobit její sólo film a dát jí tak více prostoru.“