Dwayne Johnson je Herkules v prvním TV Spotu!

Největší svalovec a drsňák současného Hollywoodu, Dwayne Johnson, se jako řecký polobůh představí už letos v létě. Po novém televizním spotu jsme navíc stále pevně přesvědčeni, že katastrofa jménem Herkules: Zrození legendy, která zavítala do kin na začátku tohoto roku, se opakovat nebude. Herkules režiséra Bretta Ratnera (X-Men: Poslední vzdor) totiž stále vypadá jako o třídu lepší fantasy!

Dwayne Johnson jako Herkules
Dwayne Johnson jako Herkules

Příběh bude podle oficiální synopse zobrazovat Herkula jako nepřemožitelného žoldáka, který se svojí skupinou pěti nejvěrnějších cestuje napříč antickým Řeckem a za nějaký ten zlaťák likviduje všemožné nepřátele. Jednoho dne vstoupí do služeb thráckého krále, kterému se zaváže pomoci v boji proti krutému dobyvateli. Hlavní hrdina bude muset oprášit svoji pošramocenou pověst a stát se legendou.

Herkules (dříve uváděn jako Hercules: The Thracian Wars) v režii Bretta Ratnera dorazí do kin 24. července 2014. V hlavních rolích Dwayne Johnson, Aksel Hennie, Rebecca Ferguson, Ian McShane, John Hurt, Rufus Sewell, Joseph Fiennes a další.

httpv://youtu.be/UGEfdfoR-uk