Channing Tatum potvrdil zájem o ztvárnění Gambita

Dočká se Gambit sólovky, nebo ho uvidíme pouze v X-Men: Apocalypse?

Vše nasvědčuje tomu, že si Channing Tatum zahraje Gambita. Zájem je veliký. Jak na jeho straně, tak na straně Lauren Shuler Donnerové, producentky několika X-menovských filmů. Stojí tomuto spojení vůbec něco v cestě?

Channing Tatum jako Gambit? Začíná to být velice pravděpodobné.
Channing Tatum jako Gambit? Začíná to být velice pravděpodobné.

Channing Tatum si snad zahrál už ve všech filmových žánrech, ale nedávno odhalil, že jeho snem je zahrát si ve filmu o superhrdinech, v komiksové adaptaci. Teď se jeho sen pomalu ale jistě stává skutečností. V rozhovoru pro MTV se rozpovídal právě o svém budoucím účinkování v X-Men sérii.

„Potkal jsem se s Lauren Shuler Donnerovou. Pokud se to stane, budu to milovat. Gambit je opravdu jediný X-Men, kterého jsem kdy miloval. Teda, miloval jsem je všechny, všichni jsou skvělí, ale Gambit je prostě něco jiného. Jsem s ním spřízněný. Je tak trochu jiný. O něco jiný než třeba Wolverine, který je spíše anti-hrdina. Gambit je zloděj. Není to ani hrdina. Miluje ženy, alkohol a kouření. Je to takový pohodový chlapík. Každopádně v to doufám. Nikdy nevíte, je to divný průmysl. Ale zemřel bych pro to, abych si ho mohl zahrát. Už teď pracuji na přízvuku.“

Je vidět, že Channing si Gambita chce opravdu zahrát. Lauren Shuler Donnerová to vidí podobně. V lednu během interview pro Empire magazín řekla, že by ráda udělala sólový film s Channingem jako Gambitem.

„Umírám touhou udělat film o Gambitovi s Channingem Tatumem. Nemusí to být ani velký film. Gambit je zloděj z New Orleans, je to takový jiný příběh. Channing je na palubě, teď musím ještě přimět studio. Jak může někdo odmítnout Channinga? Je to takové zlatíčko.“

Dočká se Gambit sólovky, nebo ho uvidíme pouze v X-Men: Apocalypse?
Dočká se Gambit sólovky, nebo ho uvidíme pouze v X-Men: Apocalypse?

Vypadá to, že je jasno. Stačí jen přemluvit studio 20th Century Fox, aby angažovali Tatuma. Pokud studio kývne, mohli bychom vidět Gambita v akci už ve filmu X-Men: Apocalypse. Režisér Bryan Singer uvažuje o tom, že by právě do tohoto filmu zakomponoval tuto postavu. Nebylo by to ale poprvé, co by se Gambit mihl na obrazovkách. Taylor Kitsch si ho zahrál v roce 2009 ve snímku X-Men Origins: Wolverine.

Myslíte si, že výběr Tatuma je správný? Pro mnoho fanoušků to je ale dobrá zpráva, jelikož se uvažovalo i o tom, že by si Channing mohl zahrát Wolverina, což vyvolalo spíše negativní reakce.