Captain America: Winter Soldier se prolíná se seriálem Agents Of S.H.I.E.L.D.

Agents Of S.H.I.E.L.D. v čele se známým agentem Coulsonem.

ABC nám připravila promo video k novému dílu seriálu od Marvelu, Agents Of S.H.I.E.L.D. Pokud nechcete přijít o několik šokujících překvapení, protože jste tento seriál nebo nový film Captain America: Winter Soldier neviděli, nemusíte číst dál. 

Agents Of S.H.I.E.L.D. v čele se známým agentem Coulsonem.
Agents Of S.H.I.E.L.D. v čele se známým agentem Coulsonem.

Epizoda s pořadovým číslem 17 se bude vysílat příští úterý a nabídne nám několik zvratů. Po událostech v Captain America: Winter Soldier, kdy je celá organizace S.H.I.E.L.D. plná lhářů, kteří ho rozvrací zevnitř, nikdo neví komu má věřit a nakonec i dojde k samotnému zrušení, se toto vše projeví i v seriálu. V novém promo videu můžete vidět, že do tohoto spiknutí je zapleteno mnoho lidí, z vyšších pozic S.H.I.E.L.D.u. Tento díl, stejně jako dvojka Kapitána, změní vše, na co jsme byli zvyklí.

Marvel má tedy vše skvěle propracované a vše sedí. Na to už jsme si ale zvykli, protože každý film nám na konci přinese scénu, která nás vlastně odkáže na další film z produkce Marvelu. U Captain America: Winter Soldier je to to samé, takže pokud půjdete do kina, počkejte až do závěrečných titulků!

httpv://www.youtube.com/watch?v=sTjaLjUjJTY