Bude Chiwetel Ejiofor záporákem v Bondovi?

Chiwetel Ejiofor

Chiwetel Ejiofor by se po snímku 12 let v řetězech mohl objevit v dalším ambiciózním projektu. Film Steve McQueena ale mířil spíše (a podle některých názorů pouze) na ocenění, zatímco každá novinka s agentem 007 je zaručený komerční úspěch.

Chiwetel Ejiofor
Chiwetel Ejiofor

Ejiofor rozhodně má charisma na to, aby dokázal Danielu Craigovi důstojně zatopit, nahradit skvělého Javiera Bardema ale rozhodně nebude snadná úloha. Herec navíc musí roli oficiálně získat. Předpokládá se, že producenti zatím konečnou nabídku nepředložili, ale oni i režisér Sam Mendes jsou ochotni pro získání tohoto na Oscara nominovaného herce cokoliv. Chiwetel Ejiofor by touto rolí určitě dosáhl toho, že čeho se mu ani po výkonu v otrokářském filmu nedostalo – fanoušci by se možná konečně naučili jeho jméno. Já osobně budu tento článek kontrolovat několikrát, abych si byl jistý, že jeho jméno je napsáno správně.

Kromě záporáka shání produkční tým také dvě představitelky ženských rolí. Hovoří se o touze po Britce a ženě skandinávského vzezření. Uvidíme tedy, jak se Mendesovi a producentům Barbaře Broccoli a Michaelu G. Wilsonovi podaří zlákat požadovanou hvězdu a obsadit i další role. Scénář k čtyřiadvacáté Bondovce napsal John Logan a v kinech by se měla objevit 6. listopadu 2015.