Bude Channing Tatum příštím Wolverinem?

Aspoň tak by si to přál nynější představitel Wolverina Hugh Jackman. Co ho k tomuto názoru vede? Jak by to mohlo vypadat?

Bude z Channinga nový Wolverine?
Bude z Channinga nový Wolverine?

Jackman, kterého zanedlouho uvidíme znovu jako Wolverina v X-Men: Budoucí minulost, se rozpovídal na tiskové konferenci k filmu. Jedna z otázek padla právě na to, kdo by ho mohl nahradit v následujících filmech o mutantech. „Netuším, kdo by ho (postavu Wolverina) měl zahrát. Podle mě by to ale mohl být Channing Tatum.“ 

Australský herec řekl, že je nevyhnutelné, že bude muset studio 20 Century Fox najít náhradu. V srpnu přiznal, že bude pravděpodobně hrát Wolverina už jen v jednom filmu, čímž by mohl být X-Men: Apocalypse. 45-ti letý Jackman si nejslavnější X-Menovskou postavu zahrál už 6-krát. Sám řekl, že mu trvalo mnoho let, než se pořádně dostal do role. „Musím se přiznat, když jsem kývl na roli, bylo mi 30 let – myslím si, že až ve 40-ti jsem se do toho pořádně dostal. Teď si tu roli užívám více než kdykoli jindy, to je jisté.“

Channing Tatum se za posledních pár let vyšvihl hodně vysoko. Dostal nadšené ohlasy za účinkování ve filmu Bez kalhot (Magic Mike), jehož pokračování se již plánuje. Rovněž exceloval v komedii 21 Jump Street, která se letos do kin vrátí s druhým dílem – 22 Jump Street. Podle magazínu Forbes byl navíc druhým nejvíce vydělávajícím hercem za minulý rok.

Je tu ale i možnost, že si Channing roli Wolverina nezahraje, ačkoliv samotný Hugh Jackman by ho za svou náhradu bral. Mluví se totiž o tom, že by si měl zahrát postavu Gambita v X-Men: Apocalypse a možná i ve vlastní sólovce.

Co si myslíte vy? Zahraje si Channing Tatum v budoucnu Wolverina nebo ho uvidíme spíše jako Gambita?