Batman vs. Superman má skladatele!

Batman vs. Superman, neboli Ben Affleck vs. Henry Cavill

Batman vs. Superman je jeden z největších projektů studia Warner Bros budoucích let. Některá rozhodnutí ohledně tohoto filmu sice vyvolala spoustu nevolí, některá se zase ohromně povedla. Angažování skladatele Hanse Zimmera patří zcela jistě mezi ty lepší.

Batman vs. Superman, neboli Ben Affleck vs. Henry Cavill
Batman vs. Superman neboli Ben Affleck vs. Henry Cavill

Od začátku projektu nebylo jasné, zda-li se Zimmer vrátí nebo ne. Samotnému skladateli se do toho moc nechtělo, ale jak je vidět, změnil názor. Návrat nedávno sám potvrdil pro deník Digital Spy.

„Už jsme měli (se Zackem Snyderem) pár rozhovorů. Jakmile dokončím film, o kterém zatím nemohu mluvit, pravděpodobně zamířím k místu, kde Zack natáčí film, odpočinu si a uvidíme, pokud přijdeme s nějakými nápady.“

Film bude opět režírovat zmíněný Zack Snyder. Na scénáři znovu pracuje David S. Goyer, který se například podílel i na celé netopýří trilogii Christophera Nolana.

V hlavních rolích Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Amy Adams, Diane Lane, Jeremy Irons, Laurence Fishburne a další. Premiéra je naplánovaná na 6. května 2016.