Amazing Spider-Man 2: 10 minut z natáčení

Před čtvrteční premiérou druhého Spider-Mana se k nám na poslední chvíli dostává 10 minut volně navazujících momentů přímo z natáčení. Protože ale sestřihy obsahují nejrůznější filmové pasáže, buďte obezřetní. Všímaví diváci mohou přijít na některé spoilery. Druhé video je pak převážně zaměřeno na Hanse Zimmera, skladatele soundtracku.

Jamie Foxx jako Electro
Jamie Foxx jako Electro

Být Spider-Manem (Andrew Garfield) je skvělé. Peter Parker nezná úžasnější pocit než se prohánět mezi mrakodrapy, být skutečným hrdinou a trávit čas s Gwen (Emma Stone). Být Spider-Manem ale má také svou cenu: jedině Spider-Man je schopen ochránit ostatní Newyorčany před pozoruhodnými padouchy, kteří město ohrožují. Když se na scéně objevuje Electro (Jamie Foxx), je Peter nucen čelit nepříteli, který je mnohem silnější než on sám. A když se vrací i jeho starý přítel Harry Osborn (Dane DeHaan), uvědomuje si Peter, že všechny jeho nepřátele něco spojuje: společnost OsCorp.

V režii Marca Webba se v hlavních rolích představí Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, James DeHaan, Paul Giamatti a další. V kinech od 24. dubna 2014, na Slovensku o týden později.

httpv://youtu.be/71Zxe8HpCXU

httpv://youtu.be/-FWzfGak18s