Video: Nepovedené záběry z druhého Rona Burgundyho

Zprávař: Příběh Rona Burgundyho byl v roce 2004 nevídaný komerční úspěch a v Americe se z něj navíc stala filmová klasika. Je až s podivem, že jsme na pokračování této komedie čekali téměř deset let. Na konci loňského roku se však všichni fanoušci televizního hlasatele dočkali a nový film s podtitulem Legenda pokračuje přišel do kin. Nyní se můžete podívat na sestřih nepovedených scén z natáčení.

Zprávařský tým Rona Burgundyho
Zprávařský tým Rona Burgundyho

Ve většině z celkové délky videa vystupuje sám Ron Burgundy (Will Ferrell), který kvůli propagaci filmu tuto postavu předvedl i v několika talk show nebo například při vystoupení na cenách MTV s Eminemem. Kromě něj dostane hodně prostoru také Paul Rudd jako svůdník Brian Fantana, ten se proslavil hlavně hláškou „V šedesáti procentech případů funguje v každém případě“ z prvního dílu. Na další samostatné video by očividně vystačily nepovedené záběry dvojice Kirsten Wiig – Steve Carell.

httpv://youtu.be/nIS3KE8Wjnc

Pro fanoušky bude mírným zklamáním, že chybí jakýkoliv moment s herci v cameo rolích.  Pro film se dokázalo sehnat opravdu nevídané množství hereckých es. I bez nich se ale u videa pobavíte.

Film Adama McKaye se v České republice nedostal do kinosálů, zanedlouho ho ale určitě seženete na DVD a Blu-ray.