Video: Den z pohledu Supermana

Čas od času se na internetu objeví nějaké krátké, vtipné a zábavné video. Tentokrát se na svět můžete podívat z pohledu nejsilnějšího hrdiny z komiksového světa, Supermana.

Superman v podání Corridor Digital
Superman v podání Corridor Digital

Pánové z Corridor Digital rádi vyrábějí různá vtipná a akční videa, tentokrát spojili své síly s DRONEFLY, aby vytvořili zábavné a originální video o tom, jak Superman najde kameru Go Pro a rozhodne se ji vrátit majiteli. Čistě náhodou u ní totiž její vlastník nechal své jméno a adresu, kam kameru vrátit, pokud ji někdo najde. Tentokrát měl štěstí, protože Superman jako čestný muž činu ani chvíli nepomyslí na to, že by nález zatajil. Rozhodne se však pořídit záznam ze svého pohledu, a tak si kameru nasazuje na hlavu a vyráží. Cestou zvládne vyřídit pár kriminálníků a zachrání mladou ženu z hořícího domu. Prostě Superman v té nejryzejší podobě, jedinou kaňkou na tomto dobrém skutku je malý kráter na dvorku mladíka, který kameru ztratil.

Výborně vymyšlené a propracované video opravdu stojí za to a jako vždy je s podivem co mladí „amatérští“ filmaři dokáží s minimem prostředků.

httpv://youtu.be/H0Ib9SwC7EI