Trailer #2: 24: Live Another Day (2014)

Seriál 24 hodin se dočká už deváté řady a vrací se na televizní obrazovky po čtyřech letech. Kiefer Sutherland se nám zase představí v jeho nejslavnější roli Jacka Bauera a po několikáté bude čelit organizovanému zločinu. Tentokrát se bude celá série odehrávat v Londýně.

Kiefer Sutherland jako Jack Bauer v deváté řadě seriálu 24 hodin.
Kiefer Sutherland jako Jack Bauer v deváté řadě seriálu 24 hodin.

Koncept seriálu 24 hodin je opravdu zajímavý. Každá série má 24 dílů a vlastně všechny díly nám dávají dohromady jeden den, za který musí agent Jack Bauer čelit organizovanému zločinu a předejít katastrofě, která by měla ničivé následky, musí osvobodit rukojmí a zachránit své nejbližší.

Kromě Kiefera Sutherlanda jako Jacka Bauera uvidíme ve filmu třeba Mary Lynn Rajskub, Kim Raver, Michaela Wincotta nebo Yvonne Strahovski, kterou můžete znát ze seriálu Dexter nebo Chuck.

Kiefer Sutherland se na tiskové konferenci rozpovídal: „Reakce na 24 hodin se nepodobají ničemu, co jsem jako herec kdy zažil. Lidi tento seriál měli rádi. Když se znovu setkávám s postavou Jacka Bauera, je to jako bych našel ztraceného přítele. Příběh od Howarda Gordona je strhující, zajímavý, svěží a rozhodně nezklame. Velké díky patří 20th Century Fox, Imagine Television a FOX network za tuhle šanci. Brzy na shledanou.“ 

Studio FOX vydalo trailer, který Vás navnadí o něco více, než minulý teaser. Určitě se máme na co těšit! Nová sezona začíná 5. května 2014.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Do_LT2xbFXo