Trailer #1: Želvy Ninja (2014)

Všichni jsme je milovali a projížděli pořád dokola. Řeč je pochopitelně o Želvích Ninjích, které jsme za posledních dvacet let mohli vidět v hned několika různých formách. Byl tu například animovaný seriál pro nejmenší, docela děsivý hraný snímek na pokračování, dokonce i japonská verze, kterou ale pamatuje málo kdo. No a nyní přichází další verze, tentokrát pod drobnohledem producenta Michaela Baye!

Želvy Ninja se vrací na plátna kin!
Želvy Ninja se vrací na plátna kin!

První teaser právě dorazil a dokonce, trochu překvapivě, přinesl i několik záběrů na samotné mutanty, ač první polovina upoutávky odhalení hlavních hrdinů nijak nenaznačovala. Nakonec zbyl čas i na docela solidní akci, jeden slow-motion a vtípek od oranžového Michelangela.

Snímek vznikal v režii Jonathana Liebesmana a producentským okem Michaela Baye, jehož klasický filmový vizuál je dokonce cítit z prvních uvolněných záběrů. V hlavních rolích se představí Jesse McCartney, Whoopi Goldberg, Jason Marsden, Greg Cipes, Alan Ritchson, Megan Fox, Noel Fisher, William Fichtner a další. Snímek zavítá do našich kin 21. 8. 2014, na Slovensko už o týden dříve.

httpv://youtu.be/KGgCW8HSjiE