The Gambler: Wahlberg zhubl kvůli roli několik kilogramů

Walhberg před Tranformers a Walhberg během natáčení filmu The Gambler.

Když herec či herečka dostane možnost hrát ve filmu, který má potenciál a režíruje ho někdo, kdo má talent a komu dotyčný věří, tak se jen těžko odmítá a pro roli udělají cokoli. Někteří jsou schopni obětovat všechny vlasy (včetně hereček), někdo musí nabrat nebo shodit několik kilo. Takový Christian Bale kvůli rolím nabral hromadu svalové hmoty, poté zase zhubl, pak nabral a tak pořád dokola. Jeho tělesná transformace byla za poslední roky skoro neuvěřitelná. Teď to samé zažívá Mark Wahlberg.

Tělesná transformace Christiana Balea.
Tělesná transformace Christiana Balea.

Podle magazínu People musel Wahlberg zhubnout neuvěřitelných 28 kilogramů kvůli filmu The Gambler, ve kterém hraje profesora literatury závislého na hazardu. „Snažím se být nejhubenější, co to jen jde. Začal jsem na 89, nyní mám 61. Začal jsem s tekutou dietou, změnil svůj tréninkový problém, přestal pít víno, jíst těstoviny a chleba. Nyní jím malé porce bílkovin v průběhu dne a hodně skáču přes švihadlo:“ řekl Wahlberg.

Walhberg před Tranformers a Walhberg během natáčení filmu The Gambler.
Nalevo Wahlberg před Tranformers: Zánik a napravo Wahlberg během natáčení filmu The Gambler.

Markovi ale není tělesná změna cizí. Kvůli filmu Pot a krev (Pain & Gain) musel jíst 10 jídel denně a posiloval minimálně 5x za týden. Jedna z motivací byl určitě Dwayne „The Rock“ Johnson, protože stát před kamerou vedle něho není jen tak. Pokud ještě tedy chcete vidět Wahlberga ve formě, běžte v červnu do kina na Transformers: Zánik.