Teaser Trailer #1: Maleficent (2014)

Fantasy snímek Maleficent se kvapem blíží a studio Disney nám nabízí další krátkou upoutávku na tento dlouho očekávaný film. Brzy se dočkáme i celého traileru, který nám jistě napoví o filmu více. Co ale prozatím víme?

Angelina-Jolie-as-Maleficent
Angelinu Jolie uvidíme v hlavní roli filmu Maleficent

Na našem serveru jsme Vám již o Maleficent s Angelinou Jolie napsali mnohé (kdo nečetl, může se podívat zde: #1, #2 a #3), ale ne nadarmo se říká, že opakování je matka moudrosti, proto se v tomto článku pokusím shrnout vše, co zatím víme a co je důležité.

Maleficent je první snímek od Disney pictures, kde hlavní hrdinka bude záporná postava. Jde o adaptaci Šípkové Růženky, která ale nebude hrát hlavní roli. V podstatě celý film se bude točit kolem Maleficent.

Režie se ujal Robert Stromberg, člověk, který na svém kontě nemá natočený ani jeden film. Doufejme tedy, že se mu jeho prvotina vydařila. Scénář měla na starost Linda Woolverton, která napsala třeba Lvího krále nebo Alenku v říši divů pod taktovkou Tima Burtona z roku 2010. Na koho se můžeme těšit? Na Angelinu Jolie, Juno Temple, Sharlta Copleyho, Elle Fanning a na jiné. Rozpočet je odhadován na 200 milionů dolarů.

V našich kinech se film objeví 29. května 2014.

httpv://www.youtube.com/watch?v=lZwq2nVhsU0