Scarlett Johansson promluvila o svém těhotenství

Nedávno jste si mohli u nás na stránkách přečíst článek o těhotenství Scarlett Johansson a jak by to případně ovlivnilo natáčení filmu Avengers: Age of Ultron. Teď k nám tomu řekla pár slov i samotná herečka.

scarlett-johansson-on-set-the-avengers-02
Tak takhle Scarlett Johansson ve filmu neuvidíte.

Pokračování Avengerů se začne v následujících týdnech natáčet a postava Černé vdovy, kterou právě Johansson hraje, v něm bude mít větší roli než tomu bylo v prvním díle. Jelikož je už v pátém měsíci, vzniklo několik pochyb, jak se s tím popere a jak to vůbec bude vypadat. Ale podle slov Scarlett Johansson a Kevina Feiga (prezident produkce v Marvelu) to nebude mít žádný vliv.

Jdeme plnou parou vpřed. Začínáme natáčet během tří týdnů, teď jsem přestala trénovat a jsme na dobré cestě. Vše jde přesně podle plánu,“ řekla herečka.

Moje první reakce na to, když mi to Scarlett oznámila? Byl jsem za ni velmi šťastný a nadšený. Druhá reakce byla taková, že jsme museli posouvat některými figurkami na šachovnici, abychom dobře rozvrhli film. Scénář jsme ale ani trochu neměnili, což je z hlediska děje důležitá věc. Náš hlavní cíl je, abyste nikdy nevěděli, že Černá vdova byla během natáčení těhotná,“ dodal Feige.

Je mnoho způsobů, jak ukrýt skutečnost, že Černá vdova má veliké těhotenské břicho. Může to být upraveno v post produkci, ale je možné, že ve filmu bude více doublérů a záběry na Johansson z blízka.