Přidá se Spider-Man k týmovce Avengers?

Aspoň by to tak rádi viděli Andrew Garfield, protagonista nového Spideyho, a Marc Webb, který je režisérem obou dvou nových dílů. Když vznikl „The Amazing Spider-Man“ a „The Avengers“, nesly se zvěsti, že by se postavy mohly vzájemně mihnout ve filmech. Dokonce i bylo potvrzeno, že se o tom opravdu jednalo. Bohužel z toho nic nevzešlo z důvodu, že bylo těžké přinutit Sony spolupracovat s Disney.

Andrew Garfield po boku Marca Webba
Andrew Garfield po boku Marca Webba

Při představování filmu „The Amazing Spider-Man 2“ se reportéři zeptali Andrew Garfielda, Emmy Stone a režiséra Marca Webba, zda-li by chtěli vidět Spider-mana s týmem Avengers.

„Myslím si, že by to každý rád viděl. Já bych moc rád. Vím, že fanoušci by to taky rádi viděli. Čím více superhrdinů, tím lépe. Větší je lepší.“ řekl stroze Garfield. „Podle mě by to bylo úžasné,“ dodala jeho přítelkyně a herečka Emma Stone. I sám režisér Webb podporuje toto spolčení dvou komiksových filmů. Webb také řekl, že bylo vynaloženo spoustu úsilí, aby se to celé uskutečnilo. „Samozřejmě, že velký business, právníci a právní otázky jsou překážkou.“

Můžeme jen doufat, že jednou se toto spolčení stane skutečností a Spidey bude po boku Hulka, Iron Mana a Kapitána Ameriky zachraňovat svět.