Once Upon a Time 3×15: Únik Rampelníka a návrat Neala!

Rampelník nějakým způsobem utekl Čarodějnici ze Západu, ale ta se ho snaží přivolat jeho dýkou Temného pána, přičemž stále odolává. Jak to asi dopadne? Čeká nás nová epizoda s názvem Quiet Minds.

Čarodějnice ze Západu.
Čarodějnice ze Západu.

V minulém dílu jste viděli:

Čarodějnice ze Západu získala dýku Temného pána a posléze ovládla Rampelníka. Emma s Hookem vypátrali sídlo Čarodějnice, která pak  získala symbol odvahy od Prince Krasoně, díky svému záludnému plánu.  Princ Krasoň, Emma, Hook a Regina našli dveře od sklepa u sídla Čarodějnice a v něm přišli na to, že Rampelník není mrtvý, jak si doposud mysleli. Jediná otázka zůstává nevyřčena, kde je teď Rampelník.

V novém dílu uvidíte:

Regina se bude chtít utkat v tváří tvář proti Čarodějnici ze Západu. Ona se zase snaží povolat Rampelníka pomocí dýky, ale vzdoruje, přičemž její létající opice krouží kolem a snaží se ho dostat. Na to se Emma a Princ Krasoň objevují v lese a jdou mu na pomoc. Čarodějnice chystá pomstu, jelikož se její plány nevyvíjí tak, jak by měly. Neal se vrací, ale na jak dlouho a jak všechno nakonec dopadne? Zvítězí zlo či dobro?

Premiéra v USA: 31. března 2014

PROMO #1

httpv://youtu.be/JilCIUSm6NE

PROMO #2 SNEAK PEEK

httpv://youtu.be/XgL9HBODBZk

PROMO #3 SNEAK PEEK

httpv://youtu.be/3LeYtdfhxNw