Once Upon a Time 3×13: Zlá Čarodějnice vs Zlá Královna

Čeká nás nová epizoda s názvem Witch Hunt. Kterému zlu budete fandit a na čí stranu se nakonec postavíte? Jako minule se opět těšit můžete jak na promo, tak na sneak peeky.

Zlá Čarodějnice vs Zlá Královna
Zlá čarodějnice vs Zlá královna

V minulém dílu jste viděli:

Emma nakonec uvěřila Hookovi a vypila jeho lektvar, který jí vrátil vzpomínky. Poté odmítne přítelovo žádost o ruku, který se v tu ránu změní v nějaké létající stvoření, které nakonec setřásla a vyráží na druhý den se svým synem Henrym a Hookem zpět do Storybrooku. V Začarovaném lese Regina zakopává své srdce, přičemž je přistižena Sněhurkou, která jí to nakonec rozmluví. Mimo jiné se Regina poprvé setkává s Robinem Hoodem a všichni se blíží k zámku, který je ale obklopený ochranným kouzlem.

V novém dílu uvidíte:

V Začarovaném lese se Regina s Robinem Hoodem snaží dostat do zámku. Emma je zpátky ve Storybrooku, ve kterém si nikdo nepamatuje uplynulý rok. A za tuto kletbu je někdo odpovědný a všichni obviňují Reginu, jelikož už takovou kletbu spáchala v minulosti. Poté se Emma s Reginou vydávají pátrat pravého viníka. Regína se konečně střetne s Čarodějnicí ze Západu, která za vším stojí. Obě jsou silné, mocné a představují zlo, ale která z nich nakonec zvítězí? Válka začíná!

Premiéra v USA: 17. března 2014

PROMO #1

httpv://youtu.be/8Iudn9-hGQU

PROMO #2 SNEAK PEEK

httpv://youtu.be/_b6vg8K46lw

PROMO #3 SNEAK PEEK

httpv://youtu.be/n1XQXXScmQc