Jason Sudeikis ve snímku Fletch Won

Pokud jste někdy slyšeli jméno Chevy Chase, mohla by se Vám vybavit krimi komedie Fletch. Celý film je o Irwinu M. Fletcherovi, který pracuje jako novinář s neobvyklými metodami. No, nerad bych Vám v tomto článku popsal celý příběh, takže pokud Vás to zajímá, určitě ho shlédněte, anebo počkejte na rok 2016.

Studio Weinstein Company se snaží Fletch restartovat už od roku 2006. S filmem byli spojení herci jako Ben Affleck, Jason Lee, Zach Braff a Joshua Jackson. Celý projekt ale padl v roce 2009, kdy společnost ztratila filmová práva.

Warner Bros tedy neváhal, práva zakoupil a celý film musel začít od nuly. Několik scénáristů posílalo své scénáře, avšak všechny byly studiem smeteny ze stolu. Jediný scénář, se kterým se dalo pracovat byl ten od Davida Lista. Věci se tedy daly do pohybu a začali být vybíráni herci pro jednotlivé role. Podle zatím dostupných zdrojů je na spadnutí, že si I. M. Fletchera, jednu z hlavních rolí, zahraje Jason Sudeikis.

Bohužel více informací není dostupných. Studio má před sebou ještě hodně práce a dva roky jsou ještě dlouhá doba na to, aby si vše sedlo a vznikl restart. Snad to dopadne a celý projekt neskončí, jako tomu bylo předtím.