Jak se natáčel druhý Kapitán Amerika

První Avenger už má světovou premiéru svého druhého sólového filmu za sebou, ale k nám se komiksový akčňák s podtitulem Winter Soldier, u nás Návrat prvního Avengera, ještě stále chystá. Na internetu se objevil čtvrthodinový sestřih záběrů z natáčení, který vždy nabízí zajímavý pohled do zákulisí.

Zákulisí filmu Captain America: Winter Soldier
Zákulisí filmu Captain America: Winter Soldier

Spousta fanoušků má tyto zákulisní videa ráda, protože mohou vidět jak se jejich oblíbený film natáčí. Konkrétně v tomto sestřihu uvidíte jak se vše točí po malých krátkých záběrech a herec si přesný obrázek o výsledku udělá asi až na samotné premiéře. Většinu akčních scén absolvuje Chris Evans osobně včetně efektního souboje s hlavním záporákem jehož útržky jsou k vidění v trailerech, a že to není lehká choreografie a už vůbec ne pomalá. Taky si uděláte obrázek o tom, co vše je nakonec vytvořeno až ve studiu pomocí speciálních vizuálních efektů. Pokud máte strach ze spoilerů, tak si video níže pusťte až po shlédnutí filmu. Rozhodně je to ale velmi zajímavé, o to více pro nás, příznivce Marvel Universe.

Pod režisérskou taktovkou bratří Anthonyho a Joa Russových se v hlavních rolích představí Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Dominic Cooper, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Emily VanCamp, Robert Redford a další.

Česká a slovenská kina uvedou druhého Kapitána Ameriku 3. dubna 2014.

httpv://youtu.be/SpNMAi2NJl8