J. K. Simmons oznámen jako nový herec ve snímku Terminator: Genesis

Terminator: Genesis bude pátým pokračováním kultovní série. Poslední díl nesl název Terminator Salvation, kde jsme mohli vidět Christiana Balea, Sama Worthingtona a jiné. Film se tedy vrací po šesti letech. Jak bude vypadat herecké obsazení?

546251-spiderman_4_jk_simmons_2
J. K. Simmons – nový člen hereckého obsazení filmu Terminator: Genesis

 J. K. Simmons je nejvíce známý pro své role ve filmech jako Spiderman, Děkujeme, že kouříte nebo Juno. Ve filmu bude hrát zmateného a alkoholického detektiva, který celou svojí kariéru sleduje bizarní příběh Sarah Connorové a robotů. S vyšetřováním a sledováním začal v roce 1984 (rok, kdy byl vydán první Terminátor). Kromě něj ve filmu uvidíme Emilii Clarke (Game Of Thrones) jako Sarah Connorovou, Jasona Clarkea (Země bez zákona, 30 minut po půlnoci) jako Johna Connora, Jaie Courtneyho (Spartakus) jako Kylea Reese a potvrzen byl i návrat Arnolda Schwarzennegera, který se vrátí do role Terminátora.

Režie se ujal Alan Taylor, který má za sebou projekty jako Thor: Temný svět a pomocné režírování seriálů jako Game Of Thrones a Impérium – Mafie v Atlantic City.

Natáčení začne na jaře a do kina by se film měl dostat v červnu 2015.