Desetiminutové video z natáčení akční pecky The Raid 2: Berandal (2014)

Gareth Evans si za poslední tři roky stihl vybudovat celkem solidní jméno. Nejdříve vypustil do světa energický a akcí narvaný The Raid a v roce 2013 zase natočil pravděpodobně nejlepší část povídkového V/H/S/2, Safe Haven. Po třech trailerech jsou očekávání maximální a tak nám tvůrci posílají desetiminutový dokument, který nám ukáže několik záběrů z filmu. I onu slibovanou automobilovou honičku, která má prý být jednou z nejlepších honiček ve filmu vůbec. Uvidíme, nakolik se očekávání naplní.  

The Raid 2: Berandal (2014)
The Raid 2: Berandal (2014)

Berandal se zatím pyšní hodnocením 8,6 na IMDb, 95% na Rotten Tomatoes a Metascore je 79. Samozřejmě jde pouze o první reakce a na RT je jen devatenáct recenzí a na IMDb hodnotily pouze tři tisíce uživatelů, ale i to je lepší než nic. Každopádně držím palce, aby Rama i podruhé brutálně nakopal pár hlav a délka filmu přes dvě hodiny se nijak výrazně neprojevila na jeho tempu.

Ještě si můžeme připomenout první, druhý a třetí trailer. Do kin se film podívá už na konci března, česká premiéra zatím není potvrzená.