Čtvrtá řada American Horror Story ponese podtitul Freak Show

American Horror Story je americký seriál, který běží na stanici FX od roku 2011 a je přesně to pravé pro milovníky hororu. Každá ze tří sérií má svůj vlastní příběh, své vlastní postavy a pokaždé nás zavede někam jinam. Ta první je o strašidelném domě plném duchů, druhá o psychiatrické léčebně, kde jsme svědky zvrácených praktik, pokusů na lidech a jiných nemravností a třetí řada je ze světa čarodějnic. Jak bude vypadat čtvrtá řada?

AHS: Freak Show
Neoficiální plakát k American Horror Story: Freak Show

Ryan Murphy, tvůrce seriálu, dnes oznámil název čtvrté řady, která se bude jmenovat American Horror Story: Freak Show. Doslovný překlad by byl podivné představení, ale lépe si pod tímto pojmem můžeme spíše představit obludárium.

Dále víme, že hvězda seriálu Jessica Lange, která zatím hrála ve všech řadách a předváděla vynikající herecké výkony, bude ve čtvrté řadě pokračovat. Nedávno se ale nechala slyšet, že to bude její poslední výkon v AHS. Je to určitě veliká škoda. Kdo viděl ať už pouhý díl, nebo celé řady, dá mi určitě za pravdu.

Jessica Lange podává ve všech řadách AHS excelentní výkony.
Jessica Lange podává ve všech řadách AHS excelentní výkony.

O čem tedy bude Freak Show? Celá řada se bude odehrávat ve městě Jupiter na Floridě v roce 1950. Postava Jessicy Lange zde bude vlastnit obludárium, které bude jedno z posledních v Americe. Kdo bude členem jejího podivínského představení? Většinou herečky a herci, kteří již v některé řadě AHS hráli, jako třeba Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters, Angela Bassett a Frances Conroy. Jedná se i o tom, že by se do seriálu mohla vrátit Emma Roberts a Denise O’Hara. Co přesně se ale bude odehrávat ve Freak Show, to zatím s jistotou nevíme. Čtvrtá řada bude mít opět 13 epizod.

Plakáty ke všem řadám American Horror Story.
Plakáty ke všem řadám American Horror Story.

Pokud někoho American Horror Story baví, anebo někoho snad začne bavit, tak pro ty máme dobrou zprávu. S příchodem nové sezony Vám budeme na našich stránkách podávat články ohledně každého dílu a vlastně o čemkoli, co se v AHS šustne.