Brooklyn Nine-Nine 1×22: Finále je tady!

Bohužel se jedná o finále, seriál končí svou první sérii. Její závěr ale vypadá pěkně nabitý a rozhodně přichystá půdu pro řadu druhou. Snad se i pro ní podaří udržet všechny hlavní i vedlejší herce.

Záběr z natáčení epizody Neřešitelný případ
Záběr z natáčení epizody Neřešitelný případ

V MINULÉM DÍLU JSTE VIDĚLI:

Epizoda neřešitelný případ měla, jako už klasicky, několik dějových linií, aby se dokázali zapojit všechny postavy. Jake s Terrym se pokoušeli vyřešit případ 52ABX-32QJ. Tímto chytlavým názvem byl označován osm let starý nevyřešený případ. Amy chtěla odjet na romantický víkend, ovšem zapomněla na svou dobrovolnou činnost pro kapitána Holta a musela, ač nerada, lhát. Poslední částí byl boj Giny a Rosy za zachování jejich tajné koupelny, o které řekli Boylovi a Scully s Hitchcockem se rozhodně nechtěli nechat odbýt.

V NOVÉM DÍLU UVIDÍTE:

Jake se vrhne na vyšetřování dobrodince a veřejně známé osoby Lucase Winta. Jeho pokroky ovšem utne komisař Podalski, Peralta se i přes hrozbu suspendace ale rozhodne případ zkoumat dál, s tím mu pomůže Amy a také nepříliš ochotný kapitán Holt. Charles Boyle se mezitím bude stresovat kvůli blížící se svatbě se svou snoubenkou Vivian. Podle promo videa už víme, jak dopadne Jake po pracovní stránce, ale co jeho vztah k Amy a jak se bude vyvíjet Charlesovo zasnoubení?

Režie se ujme kamarád Andyho Samberga Akiva Schaffer, společně tvoří dvě třetiny skupiny The Lonely Island známé hity jako Jizz In My Pants nebo I Just Had Sex

Premiéra v USA: 25. března 2014

PROMO 1

httpv://youtu.be/Z7PCDlv2Anw

 PROMO 2

httpv://youtu.be/YMFxlFfzGYQ