Brooklyn Nine-Nine 1×21: Neřešitelný případ

Brooklynská policejní parta se představí už v jednadvacátém dílu své první série. Vítězný komediální seriál z letošních Zlatých glóbů tak bohužel pomalu ale jistě finišuje. Opakuji ale radostnou novinu o oficiálním potvrzení druhé řady.

Terry Crews při natáčení epizody Fancy Brugdom
Terry Crews při natáčení epizody Fancy Brugdom

V minulém dílu jste viděli:

Poslední epizoda měla tři hlavní dějové linie: Jake s Boylem řešili přípravy na svatbu, Terry společně s Amy a Ginou držel radikální dietu a kapitán Holt se snažil přimět Ginu k omluvě kolegovi. K tomu se navíc okolo všech klasicky pohybovali Scully s Hitchcokem. Ve všech částech se přitom objevila komplikace, například Boylova neschopnost postavit se snoubence. Rosa měla naprosto opačný problém a potřebovala se trochu zmírnit. A zklamání zažil hlavně Terry, který na dietě skončil sám bez svého týmu.

V novém dílu uvidíte:

Jakea čeká volný víkend. A co jiného dělat o volném víkendu než pracovat? Vezme si proto případ označovaný za nevyřešitelný a s Terryho pomocí se na něj vrhne. Amy se mezitím snaží naplánovat romantický víkend s Teddym, kterého potkala na policejním cvičení. Povede se jí vše bezchybně jak je zvyklá?

Premiéra v USA: 18.3.2014

PROMO #1 

httpv://youtu.be/thh3gDW9e3k