Batman vs. Superman: Bryan Cranston chtěl hrát Lexe Luthora

Bryan Cranston by se z rolí Lexe Luthora popral určitě skvěle.

Film Batman vs. Superman bude mít premiéru sice až v roce 2016, už se ale kolem něj vyrojilo mnoho spekulací a ještě více nečekaných oznámení.

Neoficiální plakát k novému filmu o těchto dvou superhrdinech

Režírovat jej bude Zack Snyder, který se například zhostil první Třístovky, či nového filmu o Supermanovi, Muži z oceli. Co se týče hereckého obsazení, hrdinu s písmenem S na hrudi si zahraje opět Henry Cavill. Dále ale obsazení poměrně kolísá, dokonce vznikly nevole ohledně některých herců. Ben Affleck, v posledních letech spíše úspěšnější režisér než-li herec, si zahraje Batmana. Na internetu kolovalo několik petic od fanoušků, kteří prosili, aby Affleck „netopýřího muže“ nehrál. Petice podepsalo více než desítky tisíc lidí. Další šok přišel s oznámením, že Lexe Luthora, hlavního nepřítele Supermana, si zahraje Jesse Eisenberg.

Zack Snyder nedávno požádal fanoušky, aby jeho volbám věřili, že není blázen a přesně ví, co dělá. Mnozí jsou ale stále zmateni jeho dost neočekávanými volbami. Rádi by viděli v roli Lexe Luthora někoho jiného a tím jiným mají na mysli třeba Bryana Cranstona, který se proslavil jako Walter White v seriálu Perníkový táta. Za výkony byl po právu oceněn Zlatým glóbem.

Bryan Cranston by se z rolí Lexe Luthora popral určitě skvěle.
Bryan Cranston by se z rolí Lexe Luthora popral určitě skvěle.

Během show Howarda Sterna se právě Cranston rozpovídal ohledně jeho obsazení do této role:„Ano, v myslích fanoušků je to pravda. V mysli lidí z Warner Bros už to ale pravda není. Bohužel jsem nedostal šanci, i když bych ji milerád uvítal.“