Simpsonovi chystají speciální LEGO epizodu

Simpsonovi jako stavebnice Lego

Po obrovském úspěchu LEGO příběhu se nemůžeme divit, že toho chce dánská společnost pořádně využít. Ve spolupráci s TV Fox se světu představí speciální epizoda Simpsonových, ve které bude vše z umělohmotných kostiček. Seriál by tak měl vypadat stejně, nebo aspoň dost podobně, jako LEGO příběh. Simpsonovi slaví tento rok již dvacátépáté výročí a LEGO epizoda bude situována jako díl číslo 550. Epizoda bude v USA odvysílána 5. května 2014.

Simpsonovi jako stavebnice Lego
Simpsonovi jako stavebnice Lego

Za toto originální pojetí můžeme z velké části vděčit i nedávnému představení prvního LEGO setu z světa Simpsonových, který se začal prodávat na začátku února. Po tomto spojení volali fanoušci obou značek již mnoho let, takže pro dánskou stavebnici šlo o logický krok směrem k ještě větším ziskům a rozšíření už tak legendárně populární stavebnice k dalším lidem.

K dostání bude i Ned Flanders
K dostání bude i Ned Flanders

Samotná epizoda se bude točit kolem Homera, který se jednoho dne ocitne v alternativním LEGO vesmíru, ze kterého bude muset najít cestu dřív, než bude pozdě. Podobný nápad byl jednou v seriálu lehce naťuknut. V jednom ze speciálních čarodějnických dílů se Homer dostal do jakési třídimenzionální trhliny mezi světy, z níž se nakonec propadl do reálného světa nás lidí s pěti prsty.