Objeví se Gary Oldman a Zac Efron v sedmé epizodě Star Wars?

Oba herci prý byli kontaktováni produkčním týmem připravovaného filmu. Gary Oldman obdržel pouze telefonát, zatímco Efron se s producenty již setkal osobně. Takovýchto zvěstí jsme již v mnulosti slyšeli nepřeberné množství, teď se ale, s blížícím se datem začátku natáčení, můžeme dostávat k realističtějším kandidátům. O Zacu Efronovi se navíc mluví už podruhé.

Gary Oldman a Zack Efron
Gary Oldman a Zac Efron

Právě herec, jenž se proslavil slátaninou Muzikál ze střední, se rozpovídal o nabídce ze strany producentů v rozhovoru pro MTV: „Právě jsem se s producenty setkal, takže nevím. Bylo by to super. Miluji Star Wars, ale kdo ví?“ Gary Oldman se zas nové informace podělil během jednoho z rozhovorů při příležitosti uvedení filmu Robocop: „Víte, zavolali mi. Jsem trochu cynický, uvěřím tomu, až poletím domů. Nic není jisté, ale ano, projevili zájem.“ Oldman se navíc pozastavil nad svou účastí v obrovských filmových sériích: „Planeta opic, Harry Potter, Batman a Star Wars… no, zatraceně!“

Před nedávnem jsme se dozěděli, že se sedmá epizoda bude točit hlavně okolo původní trojice hrdinů. Oldman a Efron by tak mohli dostat role, které by ještě nemuseli ve snímku dostat moc velký prostor a větší pole působnosti by dostali až v osmé epizodě, jejímiž hlavními hrdiny má být nová generace Jediů. Sedmá epizoda vesmírné ságy jde do kin 18. prosince 2015, po ní budou následovat další dva díly s dvouletými odstupy.