Hrdinové se vrátí na obrazovky v roce 2015

První zmínka o možném pokračování sci-fi seriálu Hrdinové (Heroes) se objevila už v dubnu minulého roku. Nikdo v té době však netušil, zda jde o podložené informace. Po téměř roce tu ale máme zprávy, že se Hrdinové na televizní obrazovky skutečně vrátí. Velký seriálový hit, který se vysílal od roku 2006, opět padne do rukou původního tvůrce a producenta – Tima Kringa. Vše již potvrdil ředitel televize NBC.

Hrdinové ještě neřekli své poslední slovo
Hrdinové ještě neřekli své poslední slovo

Protože si Hrdinové zaslouží mnohem větší péči, než kterou nám autoři naservírovali v posledních dvou letech vysílání, můžeme se tentokrát těšit na uzavřený příběh, který tým Tima Kringa odvysílá skrze třináctidílnou minisérii. Ta ponese název Heroes: Reborn. První krátký teaser si již můžete prohlédnout na samém konci článku.

Seriál se mezi své diváky vrátí v roce 2015. Šéfové NBC nadále doufají, že se jim podaří přimět k návratu i řadu klíčových postav. Pochopitelně se počítá i s postavami novými, které příběh s podtitulem Reborn (znovuzrození) značně zkomplikují. Nezbývá než doufat, že se Hrdinové vrátí ve stejné formě, kterou oplývali v prvních dvou sezónách.

Zdánlivě nahodilá skupina jedinců po celém světě u sebe začne objevovat něco, co lze popsat jedině jako „zvláštní“ schopnosti. I když většinu z nich zpočátku děsí, učí se s nimi zacházet, hledají jejich hranice a brzy je jasné, že vše má nějaký vyšší smysl…

httpv://youtu.be/xXUjpHHfTLY