Anketa: Chtěli byste u nás on-line přenos z Oscarů?

Oscar 2014

…and the Oscar goes to… Ano, dnes už lze říct, že za pár dní přijde ten mnohými velmi očekávaný den. Akademie předá v pořadí již 86. sadu sošek, z nichž řada je očekávána s velkým napětím i nejistotou. Letos to totiž není vůbec jednoznačné, zvlášť ve většině z těch hlavních kategorií.

86. ročník nejvýznamnějšího filmového galavečera
86. ročník nejvýznamnějšího filmového galavečera

Získá sošku za nejlepší film možná trochu překvapivě Scorseseho Vlk z Wall Street, který je zřejmě největším favoritem diváctva, nebo spíš experimentální Gravitace? Nebo snad americká Akademie vsadí tradičně na sociálně-politická témata a zvolí jako absolutního vítěze otrocký film 12 let v řetězech nebo slabší Špinavý trik? Uvidíme. Každopádně, význam tohoto článku je jiný a pro nás (i pro vás) velmi důležitý.

Spekulujeme u nás v redakci nad otázkou, zda by byl dostatečný zájem o textový on-line přenos z Oscarů. Ti z vás, kteří mají možnost vidět jej naživo třeba na HBO, budou zřejmě sledovat video přenos, ale ti ostatní možná nebudou mít jinou možnost, než spoléhat právě na psaný text, a tak se ptáme vás, pravidelných (i nahodilých) čtenářů Nafilmu.cz:

[poll id=“26″]

Pochopitelně bychom se pokusili zpříjemnit vám jeho čtení řadou různých zajímavostí, aktualit a vtípků z oblasti filmu. Podle toho, jak velký zájem o přenos projevíte, pak rozhodneme, uskuteční-li se či nikoliv. Hlasování bude probíhat do pátku 28. 2. 2014; okamžitě po ukončení ankety budete informováni, zda přenos proběhne, abyste se na něj – stejně jako my – mohli důkladně připravit. Předem děkujeme za vaší pomoc a pokud o přenos projevíte zájem, zavazujeme se, že se pokusíme obstarat ho pro vás v maximálním stylu a eleganci!