X-Men: Budoucí minulost – Quicksilver na první fotce

Quicksilver

Nejslavnější mutantí série není nikdy dost. Do kin se za čtvrt roku chystá pokračování s podtitulem Budoucí minulost, přičemž už víme, že je v plánu i další sequel Apocalypse, který by měl následovat za dva roky. Vraťme se ale do současnosti a k nadcházející Budoucí minulosti. Ta nabídne téměř všechny tváře z nové i staré série a samozřejmě nebudou chybět ani úplní nováčci. Jedním z nich je Quicksilver, kterého si zahrál Evan Peters, proslavený seriálem American Horror Story. Právě jemu a jeho slavnějším kolegům patří nově vypuštěné foto.

Wolverine, Magneto, Quicksilver a Professor X
Wolverine, Magneto, Quicksilver a Professor X

Quicksilver, který se mimochodem objeví i v Avengers 2 (hrát ho bude Aaron Taylor-Johnson), je synem Magneta a bratrem Scarlet Witch. Na rozdíl od týmovky Avengers 2 si však tvůrci X-Menů mohou dovolit představit celý Quicksilverův origin.

X-Men: Budoucí minulost spatříme v kinech od 22. května 2014. V hlavních rolích Hugh Jackman, Michael Fassbender, James McAvoy, Jason Flemyng, Ian McKellen, Jennifer Lawrence, Patrick Stewart, Nicholas Hoult, Ellen Page, Peter Dinklage, Evan Peters a další.

[nggallery id=7]