Trailer #1: Všechny cesty vedou do hrobu (2014)

Seth MacFarlane je zpět. Po úspěšném Méďovi, kterého dokonce sám daboval, se chystá na jednu velkou premiéru. Vůbec poprvé ho totiž spatříme na filmovém plátně, aniž by se musel schovávat za digitální nebo kreslené postavičky. Seth MacFarlane navíc snímek Všechny cesty vedou do hrobu (A Million Ways to Die in the West) i režíruje a podle úžasného prvního traileru se musí uznat, že erkové komedie vulgárního až nechutného rázu, jsou přesně tím, čím tvůrce Family Guy vyniká. Upoutávka k očekávané komedii z divokého západu je opravdu vtipná a svěží.

Amanda Seyfried, Neil Patrick Harris, Seth MacFarlane a Charlize Theron
Amanda Seyfried, Neil Patrick Harris, Seth MacFarlane a Charlize Theron

Albert, obyčejný farmář, (Seth MacFarlane) přijde o svou dívku. Ještě snad větším zahanbením ale bude, když zbaběle uteče z pistolnického souboje proti obávanému padouchovi a zachrání si tak svůj život. Netrvá však dlouho a potká pistolníkovu ženu, která se rozhodne, že jej naučí pistolnickému „řemeslu“. To si ale obávaný pistolník nenechá dvakrát líbit.

V hlavních rolích Charlize Theron, Seth MacFarlane, Amanda Seyfried, Liam Neeson, Neil Patrick Harris, Giovanni Ribisi, Sarah Silverman a další. Premiéra 12. června 2014.

httpv://youtu.be/KniKvVxaM1o