Postava Paula Walkera v Rychle a zběsile 7 nezemře

Paul Walker v Rychle a zběsile 6

O smrti Paula Walkera jsme se dočetli už více jak před měsícem. V té době se zrovna natáčení sedmého pokračování Rychle a zběsile schylovalo do své druhé poloviny, avšak kvůli úmrtí hlavní hvězdy filmu byla celá produkce studia Universal pozastavena. Netrvalo ani moc dlouho a novinky okolo nedokončeném projektu se jen hrnuly. Tou nejdůležitější je asi ta, že se snímek opravdu dotočí a že premiéra byla přesunuta na rok 2015. Nejnovější oficiální prohlášení nadále vysvětluje, jak to bude s Brianem O’Connerem, postavou, kterou ztvárňoval Paul Walker.

Paul Walker v Rychle a zběsile 6
Paul Walker v Rychle a zběsile 6

Než Paul Walker zemřel se svým kamarádem při autonehodě, stihl pro Rychle a zběsile 7 natočit řadu záběrů. A z toho chtějí autoři snímku vycházet, aby ve výsledném filmu mohli použít co nejvíce natočeného materiálu a svým způsobem potěšit všechny fandy tohoto sympatického herce. Dokonce postavu Briana O’Connera nehodlají připravit o život, nýbrž ji dát stranou mimo dění, kde pravděpodobně se svou rodinkou dožijí bez každodenního přísunu adrenalinu. Doufejme tedy, že scénárista Chris Morgan odvede prvotřídní práci a přepis scénáře bude přesně podle představ režiséra Jamese Wana. Zda nakonec filmaři sáhnou i po možnosti, o které jsme psali nedávno, zůstává záhadou.

Rychle a zběsile 7 v režii Jamese Wana (V zajetí démonů, Insidious) dorazí do kin 10. dubna 2015. V hlavních rolích Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jason Statham, Tony Jaa, Djimon Hounsou, Kurt Russell a další.