Guardians of the Galaxy i jako seriál?

Strážci galaxie

Strážce galaxie režiséra Jamese Gunna spatříme v kinech už letos v létě. Půjde tak o druhou komiksovou jízdu hned po druhém Captainovi, kterou Marvel na tento rok plánuje. Pokud vám však hlavní hrdinové tohoto vesmíru přirostli k srdci už teď, máme pro vás skvělou novinu. V Marvelu prý chystají i televizní seriál, který by na film měl volně navazovat. Podstatné ale je, že by šlo o seriál animovaný, který byste naladili na kanálu od Disnyho, jako třeba i docela povedené a nedávno zrušené Avengers: Nejmocnější hrdiny světa.

Strážci galaxie
Strážci galaxie

S informací přišli jako první na serveru ComicBookMovie, kde zajímavou novinku staví na nám neznámém, ač věrohodném zdroji. Ten prý prozradil, že Marvel opravdu stojí o animovaný seriál Strážců galaxie. Také poznamenal, že v úvaze byl i další televizní projekt se Spider-Manem, který nebyl doposud zamítnutý. Prioritou číslo jedna jsou však nyní hrdinové Star Lord, Gamora a spol.

Guardians of the Galaxy (Strážci galaxie) vtrhnou do českých kin 31. července 2014. Snímek režíruje již zmíněný James Gunn, v hlavních rolích Zoe Saldana, John C. Reilly, Chris Pratt, Karen Gillan, Vin Diesel, Benicio Del Toro, Michael Rooker, Lee Pace, Glenn Close, Dave Bautista a další.

Otázka tedy zní: Měli byste zájem o animované Strážce galaxie?