Batman vs. Superman až v roce 2016

batman vs superman

Po všech těch novinkách od ohlášení projektu až k obsazení Wonder Woman, se Warneři rozhodli trochu ubrat na plynu a původní datum premiéry 16. července 2015 posunout až na 5. května 2016. Snímek, kde se vůbec poprvé setkají Superman s Batmanem na stříbrném plátně, byl prý odložen kvůli tvůrcům, kteří na samotný projekt potřebují více času, aby mohli příběhu dodat komplexní charakter a celkově převést na plátna kin svou kompletní vizi. Včera se ovšem také psalo, že si Ben Affleck, nový Batman, poranil nohu a tak klidně může jít o další důvod, proč snímek Batman vs. Superman neuvidíme už příští rok.

batman vs superman
Batman vs. Superman

Filmový rok 2015 tak přišel po adaptaci Warcraftu o další očekávaný kousek. Samozřejmě nemusíme smutnit, příští rok bude bohatý i tak – čeká nás Jurský svět, Avengers 2, Star Wars 7, Ant-Man, Rychle a zběsile 7 a řada dalších potvrzených i doposud nepotvrzených. Za dva roky se navíc chystá do kin i nedávno ohlášený sequel X-Menů s podtitulem Apocalypse. Vyhlídky pro milovníky blockbusterů jsou jednoduše neodolatelné.

Batman vs. Superman (stále neoficiální název filmu) dorazí do kin tedy 5. května 2016. V hlavních rolích Henry Cavill, Amy Adams, Ben Affleck, Diane Lane, Gal Gadot a další. Opět režíruje Zack Snyder (Muž z oceli) podle scénáře Davida S. Goyera.