Assassin’s Creed našel režiséra

Takhle už brzy spatříme i Michaela Fassbendera

Filmový Assassin’s Creed je stále v plenkách (alespoň se tak tváří). Zdá se ale, že se rok premiéry 2015 bere vážně a pomaličku se celý očekávaný projekt dere na svět. Po ohlášení Michaela Fassbendera do hlavní role, netrvalo dlouho a dozvěděli jsme se rovněž, že se producentem snímku stane velezkušený a věhlasný Frank Marshall. Nejnovější zprávy nadále hovoří, že se pravděpodobně našel i režisér. Měl by jím být švédský rodák Daniel Espinosa, který naposledy přišel s thrillerem Nepřítel pod ochranou.

Takhle už brzy spatříme i Michaela Fassbendera
Takhle už brzy spatříme i Michaela Fassbendera

Daniel Espinosa tedy stále nebyl oficiálně potvrzen, avšak kvůli nezadržitelně blížícímu se natáčení, očekáváme, že studio 20th Century Fox vydá zprávu během pár týdnů a naše slova snad potvrdí. V současné době by ale na druhou stranu nebylo ani žádným překvapením, kdyby se datum premiéry 6. srpna 2015 odsunulo, jako se už stalo u několika velkých projektů zvažovaných původně na příští rok (Batman vs. Superman, Warcraft). Ale nepředbíhejme a věřme, že se tohoto filmový Assassin’s Creed nedočká.

Snímek Assassin’s Creed bude vyprávět příběh muže, kterého unese tajná organizace. Ta ví, že je potomkem řady zabijáků a díky vyspělé technologii jej pošle do minulosti, aby skrze vzpomínek svých předchůdců odhalil významné historické artefakty Templářů. Cesta časem ho však naučí i bojové umění Asasínů, které později použije na svou odplatu.