Z Paula Rudda se stane Ant-Man

Paul Rudd

Marvel dnes oficiálně oznámil, kdo bude hrát velikost měnícího superhrdinu Ant-Mana. Roli si střihne, možná překvapivě, veterán amerických komedií Paul Rudd. Herec, jenž se naposledy objevil v pokračování šílené komedie Zprávař, porazil v pomyslném boji o roli Josepha Gordona-Levitta. Ten se radši bude věnovat jinému komiksovému projektu a spolu se scénaristou Davidem Goyerem zřejmě natočí filmového Sandmana.

Paul Rudd
Paul Rudd

Výběr komediálního herce pro roli Ant-Mana může kupodivu dávat velký smysl. Marvel se v druhé fázi zahaluje do podstatně temnějších barev než ve fázi první, takže nějaké odlehčení určitě přijde ve třetí fázi vhod. Je tu možnost, že se studio pokusí z doktora Hanka Pyma udělat nového Tonyho Starka. Všechno to do sebe zapadá, kombinace podceňovaného herce a ne až tak oblíbené komiksové postavy může způsobit divy.

Režii filmu si na satrosti vezme Edgar Wright, který o ději zatím mnoho neprozradil. Víme jenom to, že se určitě neobjeví hlavní záporák druhých Avengers Ultron. Kromě Rudda nevíme nic ani o hereckém obsazení, jež nám 1. května 2015 snad poskytne další úžasnou komiksovou podívanou.