Warcraft posiluje o další dva herce

Warcraft

První šestičlennou sebranku filmového Warcraftu jsme představili začátkem prosince. Mezitím se o projektu docela mlčelo a ničeho podstatného jsme se nedočkali. Další výrazná novinka přichází až nyní. Režisér Duncan Jones totiž prozradil další dva herce, kteří se filmovému Warcraftu upsali.

Warcraft
Warcraft

Tím prvním je Clancy Brown. Známý herec, u kterého si řeknete, že jste jej viděli snad všude. Za rok je totiž schopný vyzkoušet až šest filmových rolí, většinou však nejde o žádné hlavní postavy. Letos jsme jej mohli například spatřit v Homefront nebo hororu John na konci zemře. Své předvedl i ve filmovém Green Lanternovi, Kovbojích a vetřelcích no a v mnoha dalších.

Druhým hercem je Daniel Wu. Toho jsme prozatím měli možnost v tomto roce vidět ve sci-fi Europa Report. Svou hereckou kariéru však převážně zasvětil Hong-kongské produkci. Výrazně na sebe upozornil třeba v New Police Story s Jackie Chanem.

Daniel Wu a Clancy Brown
Daniel Wu a Clancy Brown

Scénář Warcraftu pochází z ruk Charlese Leavitta (Krvavý diamant, Svět podle Prota), následně pak ještě prošel úpravou podle režiséra Duncana Jonese. Snímek vejde do kin až 11. března 2016 a to především kvůli tomu, aby se o Vánocích 2015 vyhl souboji se sedmou epizodou Star Wars. Natáčení by mohlo vypuknout v lednu příštího roku.