Trailer #1: The Amazing Spider-Man 2 (2014)

Po krátkém teaseru padoucha Electra z července tohoto roku a několika kraťoučkých upoutávkách na samotný trailer, přichází konečně tolik očekávané záběry z druhého Amazing Spider-Mana režiséra Marca Webba.

Andrew Garfield jako Spider-Man
Andrew Garfield jako Spider-Man

První trailer odkrývá některá tajemství a dohady z posledních dnů. Opravdu budeme svědky tří záporáků – Electra, Rhina i samotného Green Goblina, kterého už moc dobře známe z trilogie Sama Raimiho. Dvou a půl minutová upoutávka pak nabízí hromadu akce, které nejspíše bude mnohem více, než ve filmu z minulého roku. Samozřejmě vše zapříčiněno trojnásobným počtem záporáků a většími zkušenostmi režiséra, který u jedničky Spider-Mana debutoval s akčním žánrem. Celkově však toho trailer moc neprozrazuje a je to jedině dobře. Ve skutečnosti však vypadá skvěle, nemyslíte?

The Amazing Spider-Man 2 vtrhne do kin 24. dubna, na Slovensku pak pravděpodobně o týden později. V hlavních rolích Emma Stone, Andrew Garfield, Felicity Jones, Jamie Foxx, Sarah Gadon, Paul Giamatti, Dane DeHaan, Sally Field a další. Režíruje již zmíněný Marc Webb ze scénáře Alexe Kurtzmana, Roberta Orciho a Jeffa Pinknera. Soundtrack trochu nečekaně obstará Hans Zimmer.

httpv://youtu.be/nbp3Ra3Yp74

V Sony Pictures vypustili do světa i mezinárodní verzi traileru. Ten se liší jen minimálně, má však o deset vteřin méně. Mrknout na něj můžete přímo zde.

httpv://youtu.be/b6Kq4s0GPfE