Trailer #1: Jupiter vychází (2014)

Pouhé dva dny před premiérou druhého pokračování Hobita, Warneři uveřejnili první teaser trailer k očekávanému snímku Jupiter vychází od sourozenců Wachowských.

Mila Kunis
Mila Kunis

Sci-fi snímek Jupiter vychází je od tvůrců Matrixu a loňského kasovního neúspěchu Atlasu mraků. Tento nezdar však tvůrce nezastavil a vrhli se na natáčení dalšího projektu.

Channing Tatum
Channing Tatum

Ve vzdálené budoucnosti je Země sledována vyvinutějšími bytostmi z vesmíru, kteří spojují lidskou krev se zvířecí, aby získali nejúčinnější jedince. Poté, co Královna vesmíru zjistí, že nenápadná ruská imigrantka Jupiter (Mila Kunis) má stejnou DNA jako ona, rozhodne se jí zlikvidovat, protože ji považuje za hrozbu. Posílá tak svého zabijáka Djanga Wise (Channing Tatum), který se místo jejího zabití do ní zamiluje.

Hodnocení traileru

Je to hustý! Sourozenci Wachowští opět dokazují, že stále nejsou ze hry a vrací se zřejmě se sci-fi trhákem příštího roku. Prozatím to vypadá opravdu dobře a jeho očekávanost stoupá ještě více. Prostě nemůžeme ukázce nic vytknout, spíše naopak. Nic jí nechybí a zanechává jistou epičnost i akční scény, které se také dostavují. Neopomeneme ani vesmírnými loděmi i dobře vypadajícími efekty.

Premiéra snímku je stanovena na 27. července 2014.

httpv://youtu.be/INvLCRcbEQE