Super Bowl nabídne upoutávku Transformers 4 i Spider-Mana 2

Herecká sestava čtvrtých Transformers

Ze druhého Amazing Spider-Mana jsme toho viděli poměrně dost. Konec prvního týdne v prosinci nabídl první trailer, o týden později následovala mezinárodní upoutávka s hromadou nových záběrů. Také jsme ochutnali první tóny ze soundtracku Hanse Zimmera. Jestli vám to je ale pořád málo, můžete se začít těšit i na Super Bowl a to i v tom případě, že nejste fanoušek amerického fotbalu. Během přestávek jsou totiž každý rok k vidění různá reklamní sdělení a samozřejmě i nějaké upoutávky k filmovým novinkám. Přesně tohle se týká i Amazing Spider-Mana 2.

Herecká sestava čtvrtých Transformers
Herecká sestava čtvrtých Transformers

Stejně na tom bude i čtvrtý díl Transfomerů (Transformers: Age of Extinction), který skrze Super Bowl nabídne vůbec první záběry z filmu. Něco prý chystají i v Disney, avšak veřejnosti stále nesdělili, co mají v plánu. Předpokládá se ale něco ze světa Marvelu. Určitě toho bude mnohem více, tak se nechme překvapit.

Jamie Foxx zatopí Spider-Manovi
Jamie Foxx zatopí Spider-Manovi

Pokud vás zajímá, na kolik dolarů přijde 30vteřinová upoutávka během živého přenosu jednoho z nejsledovanějších pořadů roku, museli byste si připravit 4 miliony dolarů. S čím například přišel Hollywood minulý rok během finále NFL, to se můžete mrknout zde. Super Bowl XLVIII je na programu 2. února 2014.