Samuel L. Jackson má nakročeno k Tarzanovi

Samuel L. Jackson

Nejnovější střípky informací z Hollywoodu tvrdí, že se o jednu z rolí pro remake Tarzana uchází Samuel L. Jackson. Ten se tedy může připojit k již potvrzené posádce Alexanderu Skarsgardovi a Christophu Waltzovi. Snímek bude režírovat David Yates, který se vrací s vůbec prvním projektem od posledního Harryho Pottera z roku 2011.

Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson

O nové verzi Tarzana toho prozatím moc nevíme. Koho si nakonec Samuel L. Jackson zahraje, rovněž netušíme. Producenty však budou Alan Riche (naposled Válka nevěst),  Jerry Weintraub (Karate Kid, Dannyho parťáci) a Mike Richardson (R.I.P.D.). Projekt byl docela dlouho na bodě nula, avšak po odchodu Jamieho Foxxe se konečně rozjíždí. Nakopnutí celého filmu kupředu má ale popravdě  na starosti režisér Yates, který nedávno představil Warnerům pětiminutový koncept, na základě kterého nakonec dostal projekt zelenou.

V posledních dnech se také šušká o obsazení Jane, lásky Tarzana. Tu by si podle všeho mohla zahrát Margot Robbie, nabídku však ještě nedostala. Film bychom mohli vidět v nabitém roce 2015.