Rychle a zběsile 7: Scény Paula Walkera dotočí jeho bratr?

Paul Walker

Nebýt smrti Paula Walkera, sedmé pokračování série Rychle a zběsile by rozhodně v těchto dnech nemělo tolik pozornosti. Samozřejmě by sem tam o projektu něco zaznělo, přeci jen režisérem nového dílu se stal James Wan, hororový mág, který letos představit divácky úspěšné kousky V zajetí démonů a Insidious 2. Takže se tak trochu čekalo, že Rychle a zběsile chytne druhý dech a představí se v poněkud jiném světle, když za kormidlem stojí v současnosti tato uznávaná osoba filmového průmyslu. O to větší by byla škoda, kdyby film nevznikl.

Paul Walker
Paul Walker

Před pár dny jsme psali, že momentálně probíhají úpravy scénáře, aby následné dotáčky koncem ledna dávaly bez Paula Walkera smysl. Když zabrousíme ještě více do minulosti, jedna z docela morbidních možností před pár týdny dokonce hovořila o herci, který by Walkerovy scény dotočil, avšak následovat by musela digitální úprava obličeje daného herce. A právě k tomuto se vrací britský plátek Daily Mail, který tvrdí, že něco takového v Universalu opravdu zvažují. Walkerovy záběry by prý mohl dotočit Paulův bratr Cody s následnou CGI úpravou obličeje. A když se podíváte na jejich společnou fotku, jsou si velice podobní.

Cody a Paul
Cody a Paul

„Kdyby s tím Cody souhlasil, tak kvůli uctění památky svého bratra. Je zde ještě mnoho věcí, které musíme dořešit, avšak rodina, herci a štáb stále truchlí.“ Takto se prý vyjádřili šéfové studia. V Universalu také prý momentálně úzce komunikují s pozůstalou rodinou, aby se vyřešila budoucnost postavy Briana O’Connera. Za hotovou věc se však bere její odchod ze série.

Nakolik jsou tyto novinky pravdivé, to si netroufáme říci.