Pokračování X-Menů s podtitulem Apocalypse už v roce 2016

Režisér Bryan Singer ve včerejších pozdních hodinách vzkázal fanouškům na Twitteru, že se dalšího X-menovského pokračování dočkáme už 17. května 2016. S největší pravděpodobností tak půjde o sequel Budoucí minulosti, která zavítá do našich kin za pět měsíců. Nový film ponese název X-Men: Apocalypse, který už jasně dává najevo, že se střetneme s jedním z nejmocnějších mutantů všech dob.

Apocalypse
Apocalypse

Apocalypse, původním jménem En Sabah, je jeden z největších záporáků marvelských mutantů. Jde o nesmrtelného padoucha, u kterého se uvádí, že byl pravděpodobně prvním mutantem na světě, jeho kořeny totiž sahají až do starověkého Egypta (3 000 př. n. l.). Ovládá nadlidskou a duševní sílu, umí se teleportovat a kontrolovat energii. Jeho inteligenci se málokdo vyrovná a k boji používá mimozemské technologie. Jeho cesty se s X-Meny zkřížily už nesčetněkrát, alespoň tomu tedy tak bylo v komiksech a především pak v těch, kde svou roli hraje cestování časem. Je známý také tím, že dokázal dobýt a ovládnout celý svět. Seznámíme se třeba s Apocalypsem už v průběhu nebo na konci Budoucí minulosti?

Kromě komiksů jsme mohli na přerostlého mutanta narazit i v televizi, přesněji pak v animovaném seriálu X-Men z devadesátých let. X-Men: Apocalypse se tedy v kinech utká s disneyovkou Alenka v říši divů 2, pokud tedy nedojde k některým změnám.

A ještě to nejdůležitější na konec. Režírovat další film z universa X-Menů bude opět Bryan Singer! A tak se zdá, že konečně pochopil, kde jeho práci fanoušci nejvíce ocení.

httpv://youtu.be/WuVxCwNdWhg