Parodie Bláznivá střela se vrátí

Když se vysloví jméno Leslie Nielsen, většině se ihned vybaví role v nezaměnitelných parodiích. Tou nejslavnější je zřejmě trilogie Bláznivá střela, kterou podle nejnovějších informací čeká nově natočená verze. V hlavní roli bláznivého detektiva Franka Drebina se tentokrát představí Ed Helms známý ze série Hangover či například komedie Millerovi na tripu z tohoto roku.

Leslie Nielsen
Leslie Nielsen

Na současné verzi pracují scénáristé Thomas Lennon a Robert Ben Garant, kteří například stojí za Nocí v Muzeu, americkém remaku Taxi nebo komediálním hororem Hell Baby. První jmenovaný má za sebou také docela úspěšnou hereckou kariéru. Střihl si například roli ve zmiňovaných Millerech nebo zaperlil v cameu komiksovky Temný rytíř povstal, kde si jej budete pamatovat jako doktora Bruce Waynea zkraje filmu.

Ed Helms v Pařbě ve Vegas
Ed Helms v Pařbě ve Vegas

Bláznivá střela režiséra Davida Zuckera se dočkala dvou neméně úspěšných pokračování – Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu a Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas. Celá série pak navazuje na televizní minisérii Police Squad!, která se dočkala šesti dílů a rovněž v ní vystupoval Leslie Nielsen, jakožto neohrožený hrdina.

Některé vtipné momenty si můžete připomenout níže. Myslíte si vůbec, že nový film má šanci uspět, když se podíváme na současnou kvalitu filmových parodií?

httpv://youtu.be/NXoi1YY8DOw